Reacția Elenei Udrea după anunțul că a părăsit țara: Mă privește fix pe mine dacă mă duc la Bica

Data publicării:
udrea dna
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea reacţionează pe Facebook, în urma informaţiilor privind lipsa ei de la proces şi plecarea în Grecia, spunând că „unii nu au avut somn” şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie „pe surse”, având „ordin pe unitate”, că ea „a părăsit ţara”. Udrea afirmă că a mai plecat din ţară şi o va face şi de acum înainte şi că o priveşte „fix” pe ea dacă pleacă în vacanţă sau cu treabă sau dacă merge în Costa Rica să o viziteze pe Alina Bica sau dacă s-ar plimba cu ea la Paris.

udrea dna
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit tara»!!!!!! Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce va agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să va ridicaţi din scutece şi să va lamentaţi pe net? «Am părăsit țara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părasesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!”, scrie Elena Udrea, vineri, pe Facebook.

Ea susţine că cine chiar ar fi vrut să se ştie unde este în aceste zile putea afla uşor, pentru că „nu este niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”.

Elena Udrea nu s-a prezentat joi la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena.

„Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena”, a declarat, pentru Hotnews, avocatul Elenei Udrea.

În legătură cu termenul procesului, Chiciu a declarat că şedinţa a fost amânată din cauză că un alt inculpat nu avea avocat. Următorul termen a fost programat în 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute este termen în 8 martie.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri