Reacția Elenei Udrea după ce a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Data actualizării: Data publicării:
elena udrea la gala bute 16 10

Elena Udrea spune că doreşte să studieze temeinic teologia și nu tratează examenele cum îşi iau alţii doctoratele, însă acum este prea ocupată din cauza dosarelor penale. Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, unde s-a înscris în 2016.

”Îmi pare rău că nu am reuşit să termin acum cursurile de master, pentru că pur şi simplu nu am timpul necesar şi mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă... Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinţa mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum îşi iau alţii «doctoratele». Când am început, aveam un dosar penal în instanţă, acum am trei!!!!!!, am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit... aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale...  După ce se va termina, voi relua cu siguranţă cursurile”, scrie Udrea pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea spune că rămâne aceeaşi practicantă religioasă şi la fel de interesată de credinţa şi influenţele credinţei asupra vieţii noastre. 

”Probabil că îmi trebuie tocmai o credinţă mai mare, pe care încă încerc să o dobândesc, pentru a putea ignora această luptă pe care o duc de trei ani şi a mă preocupa mai mult de lucruri cu adevărat importante în viaţă, cum sunt aflarea lui Dumnezeu şi relaţia noastră cu Divinitatea. Pentru că suntem aici, vă rog să citiţi o carte care vă poate schimba perspectiva asupra religiei şi sigur vă poate schimba viaţa! «Predica de pe munte», de Emmet Fox”, încheie Udrea. 

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, unde s-a înscris în 2016, la un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, ea spunând atunci că vrea să îi ajute pe oameni "prin credinţă" şi că va înfiinţa "Institutul Fericirii". Decanul facultăţii a declarat, joi, pentru News.ro, că Udrea a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la niciun examen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri