Reacția lui Dragnea la informația că s-a văzut cu Trump în schimbul unor contracte

Data actualizării: Data publicării:
dragnea trump investire_fb

Liviu Dragnea a reacționat, luni, la informațiile publicate de cotidianul american The New York Times, potrivit cărora lobby-istul Elliott Broidy asigura intrarea la învestirea lui Trump ca premiu pentru potențiali clienți ai companiei sale (citiți articolul aici).

„Eu n-am fost la acele două ministere cu domnul Broidy. Altcineva a fost. Întrebați miniștrii”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă știa despre acorduri, liderul PSD a spus că „am aflat din presă”.

În continuare, Dragnea a susținut că participarea sa la Washington și semnarea de acorduri pentru eventuale contracte cu firma lui Broidy nu au legătură.

„N-are nicio legătură... deplasarea mea în Statele Unite cu acele contracte. Eu zic că sunteți televiziuni serioase și investigați și o să ajungeți la adevăr”, a mai spus el.

Întrebat în continuare dacă este vorba despre ministrul Apărării, Mihai Fifor, cel cu ajutorul căruia ar fi ajuns în SUA, președintele PSD nu a oferit un răspuns.

Jurnaliștii făceau referire la faptul că, la începutul lunii trecute, oficialii companiei Circinus - deținută de Elliott Broidy - au semnat un acord de circa 200 de milioane de dolari cu reprezentanții Romarm. Acordul a fost semnat de ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, ministrul Apărării, Mihai Fifor, și ambasadorul american Hans Klemm.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri