Reacţia Oliviei Steer după ce i-a fost retras premiul de la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate“ 

Data actualizării: Data publicării:
olivia steer

Olivia Steer a reacționat față de decizia organizatorilor Galei Femeilor care Dăruisc Sănătate de a-i retrage premiul acordat pentru „rolul său activ în societate”, după ce mai mulți sponsori au anunțat că își vor retrage sprijinul, acuzând că nu au fost informați asupra listei cu persoanele care urmează să primească premii la gală.

Olivia Steer a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care acuză Aqua Carpatica pentru scandalul care dus la retragerea premiului și afirmă că „revocarea premiului nu este o pierdere personală”. 

„Înţeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociaţia pentru o Viaţă Sănătoasă din România, şantajând organizatorii că, în caz contrar, îşi retrage finanţarea.    

Motivul invocat sună asa: «Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viaţă sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre şi valorile susţinute de Olivia Steer», a spus Jean Valvis.    

Găsesc amuzat că sentimentele care îl animă azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani: căci aceeaşi incompatibilitate crasă o sesizam şi eu într-un articol de pe blogul meu, din aprilie 2011, în care făceam publice nişte măsurători ale apelor de pe piața din România, realizate cu un TDS-metru. Am aflat atunci prin testări personale tot ce aveam nevoie să aflu despre Aqua Carpatica, motiv pentru care în toţi aceşti ani am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei.    

În plus, scandalurile răsunătoare prin care a trecut brandul Aqua Carpatica privind nitrații în concentrații mai mari decât cele declarate în reclama pentru apa comercializată sub sloganul de «cea mai pură» sau împrumutul fără drept al designului sticlei, după cel al unei firme sârbeşti (proces pierdut de Valvis în 2016, în primă instantă, la Tribunalul București, pentru încălcarea dreptului de proprietate intelectuală) nu m-au ajutat să-mi schimb părerea nici despre apa lor, şi nici despre «valorile brandului» cu care se mândreşte azi Jean Valvis.  Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Aqua Carpatica a cerut retragerea premiului prin intermediul președintelui Jean Valvis: „Este categoric că Aqua Carpatica este împotriva campaniei anti-vaccinare. Corectăm masiv impresia proastă creată. Nu știam cine va fi premiat. Sorry, doamnelor și domnilor”. Ulterior, într-un comunicat de presă, brandul cerea retragerea premiului, afirmând că „există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer”, și amenința cu retragerea sprijinului și sponsorizării galei. 

Citește și ”Cele mai bine păzite secrete ale mafiei din România. Protocoalele ce nu vor fi desecretizate nici în 1000 de ani”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri