Replica dură a Oanei Sîrbu când a fost invitată la proteste: „Eu fac artă, și nu politică și mitinguri”

Data actualizării: Data publicării:
oana sirbu

Actrița Oana Sîrbu i-a dat o replică acidă unui internaut care a invitat-o la protestele care au avut loc duminică în Capitală și în marile orașe din țară. După ce mai mulți artiști s-au alăturat protestelor împotriva corupției și legilor justiției, Oana Sîrbu a declarat că „ a făcut enorm pentru România” și că artiștii ar fi trebuit protejați de cei care le cer acum ajutorul.

Citește și: Protestele din România, din nou în presa internațională
VIDEO. Cele mai ample proteste din această toamnă. Moment controversat: jandarmi călare printre manifestanți

„Oana, te aşteptăm în seara asta în Piaţa Victoriei. Avem nevoie de voi...Asta în cazul în care îţi pasă încotro se îndreaptă România!“, i-a scris pe Facebook un prieten virtual.

„Eu, pentru România, am făcut enorm...și numai lucruri frumoase. Fac parte dintr-o pătură profesională care trebuia protejată tot mai mult de către voi, cei care vă plângeți acum de cei care ne-au adus țara în acest punct. Așa că...nu mai cereți ajutor de la cei care fac lucruri frumoase în orice perioadă istorică, cu atâtea sacrificii. Trebuia să nu-i lăsați să-și bată joc de simboluri și modele. Și-ncă ceva: eu fac artă, și nu politică și mitinguri”, a fost replica dură dată de Oana Sîrbu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri