Reprezentanța Comisiei Europene în România, mesaj despre „importurile de mazăre” din Madagascar

Data publicării:
mazare

În ziua când Radu Mazăre urmează să fie repatriat în România, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a reuşit să găsească o statistică potrivită cu acest moment și amuzantă totodată.

Pe pagina sa de Facebook, instituţia a scris că în 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din Madagascar, ţara unde a stat în ultimii ani fostul primar al Constanţei. Reprezentanţa Comisiei Europene a pus şi legături către alte statistici, semn că vrea să folosească această glumă ca să atragă atenţia asupra lucrurilor pe care le face Uniunea Europeană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din  Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro”, scrie Reprezentanţa CE.

În cursul serii, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, urmează să fie adus la Bucureşti din Madagascar, în urma unei decizii de extrădare. Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre este acum în custodia poliţiştilor români.

Radu Mazăre a fost arestat în 8 mai, în Madagascar, pentru şase zile, ceea ce a impus declanşarea procedurii de urgenţă pentru extrădarea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri