Revine Matinalul Digi FM, pentru că… La radio nu poți alege chiar orice. De luni 2 septembrie, de la 06.30 la 10.00

Data actualizării: Data publicării:
ALEGE MATINAL DIGI FM

Matinalul Digi FM cu Miu și Striblea revine de luni, 2 septembrie 2019, pentru că… “La radio nu poți alege chiar orice”. Alături de cei doi, candidează pentru votul ascultătorilor Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov, dar și rubricile binecunoscute realizate de Radu Paraschivescu și Unguru’ Bulan.

Din platforma - program nu vor lipsi nici în acest sezon rubrici de mare angajament precum “Ghinionarul”, invitați din toate zonele de interes, politic, muzical, social și business, și concursuri cu premii pentru întreaga familie de ascultători fideli - televizoare UHD, vacanțe și bunătăți pentru sărbători îmbelșugate. Știrile Digi FM ridică pancarta matinalului cu cele mai noi și relevante informații din jumătate în jumătate de oră. Pentru că… La radio nu poți alege chiar orice.

Alege-l pe Cătălin Striblea, pentru că „Unu - o să înțelegi tot ce se va întâmpla în toamna asta, când ai de făcut niște alegeri importante. Și doi, că va fi un matinal de poveste. Sau cu povești. Așa cum știi deja, la Digi FM o să auzi cei mai sinceri oameni cu întâmplările lor incredibile. Unele te vor prăbuși de râs, altele îți vor strânge inima.”. Alege-l pe Bogdan Miu, pentru că șarmul și onestitatea lui sunt dezarmante. „O să facem să fie bine” promite colegul matinal. „Se spune că e greu să mulțumești pe toată lumea, dar noi o să arătăm că se poate. Să facem dimineața great again!”

Alege-o pe Beatrice Ghiciov, pentru că e condimentul matinal, iute, cinstit, de care ai nevoie. „Eu nu promit nimic”, spune singura voce feminină din matinalul Digi FM. „Sunt sătulă de promisiuni nerespectate. Dar pot să vă spun că în spatele unui matinal bine făcut stă o femeie. Și în fața lui, la fel. Iar noi avem toate ingredientele necesare dimineților voastre.”

Alege-l pe Bogdan Ciuclaru, pentru că... până la urmă, toți avem nevoie de promisiuni. “Promitem că vom mări durata, dar și suprafața râsului pană dincolo de urechi. Vrem ca românii să își permită glume bune, sănătoase... românești!”, spune acesta.

Vine toamna și curg candidaturile, așa că din, 2 septembrie, La radio nu poți alege chiar orice. Alege matinalul Digi FM cu Miu și Striblea. Ca să știi.

Postul de radio Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri