Rise Project: Elena Udrea se află în Costa Rica din 7 februarie

Data actualizării: Data publicării:
170313_DOSAR_GALA_BUTE_ELENA_UDREA_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea
Elena Udrea a ajuns de miercurea trecută, din 7 februarie, în Costa Rica, acolo unde se află și Alina Bica, scrie Rise Project. Fostul ministru a aterizat pe aeroportul internațional San Juan, potrivit sursei citate. 
 
udrea dna
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
 
Pe 8 februarie, Elena Udrea nu s-a prezentat la un termen al procesului în care este acuzată de finanțare ilegală a campaniei electorale din 2009. Avocatul său a confirmat ulterior că fosttul ministru a plecat în Grecia, la Atena. Iată că, după o săptămână, apare informație că Elena Udrea se află în Costa Rica.
 
La o zi după, Elena Udrea a reacționat pe Facebook și a spus că „unii nu au avut somn” şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie „pe surse”, având „ordin pe unitate”, că ea „a părăsit ţara”.
 
Ea a mai spus că o priveşte „fix” pe ea dacă pleacă în vacanţă sau cu treabă sau dacă merge în Costa Rica să o viziteze pe Alina Bica sau dacă s-ar plimba cu ea la Paris.
 
Așadar, numărul celor care, condamnați sau judecați pentru fapte de corupție, au plecat din țară a ajuns la 11: Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Alina Bica, Marko Attila, Elan Schwartzenberg, Codruț Marta, Ioan Bene, Vlad Cosma și Elena Udrea.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri