Român prins în timp ce fura de la o fetiță, în Marea Britanie. Reacția bărbatului: „Omul muncitor trebuie muncească, hoțul trebuie să fure”

Data publicării:
roman uk

Un român în vârstă de 58 de ani a fost arestat, după ce a fost prins în timp ce încerca să fure din rucsacul unei fetițe de 11 ani, în piața de Crăciun din Birmingham, la jumătatea lunii decembrie, scrie Daily Mail. Prins în fapt, românul le-ar fi spus polițiștilor că „omul muncitor trebuie muncească, hoțul trebuie să fure”. 

Trică Niculescu, din Craiova, se afla în Marea Britanie de doar șase zile când a fost prins deschizând fermoarul rucsacului purtat de o fetiță. Un martor le-a spus polițiștilor că îl văzuse pe român și în timp ce acesta își strecurase mâna în buzunarul paltonului unei femei, după ce aceasta scosese bani din bancomat. 

Ofițerii l-au arestat sub suspiciune de furt, iar la audieri bărbatul a recunoscut că urmărise mai mulți oameni în ziua respectivă, pentru a le fura banii. „Un om muncitor trebuie să muncească, un hoț trebuie să fure”, a adăugat românul. 

De asemenea, el a recunoscut că a vrut să fure și din rucsacul unei femei, dar că nu a găsit înăuntru nimic de valoare. Niculescu a fost condamnat la opt luni de închisoare. 

„La audieri, aproape că s-a mândrit cu faptul că este hoț de buzunare și nu părea să aibă vreun regret pentru că își alegea victime inocente, inclusiv copii”, a declarat un ofițer al poliției din Birmingham. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri