Video Ronnen Herșcovici, tânărul care a refuzat să oprească și a târât un polițist cu mașina în 2017, a fost condamnat definitiv

Data actualizării: Data publicării:
MDg5NWRmMTQ3NmU1YjZjMmFiNTgyYjdhMg==.thumb

Tânărul care în 2017 a trecut pe roșu, apoi a agățat un agent de poliție cu mașina și a fost reținut cu greu de oamenii legii, a fost condamnat definitiv ieri de Curtea de Apel București.

Ronnen Herscovici a fost judecat după ce, în martie 2017 a trecut cu maşina pe roşu, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să le prezinte documentele. Apoi, a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l zeci de metri. În încercarea de a scăpa, a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment.

Poliţistul târât cu maşina de tânăr ar fi suferit fracturi la mai multe degete, a scris presa la vremea respectivă.

În decembrie 2018, tânărul a fost condamnat în primă instanță la 8 ani și 4 luni de închisoare.

În data de 24.10.2019, Curtea de Apel București l-a condamnat la Ronnen Herșcovici la 4 ani si 2 luni de închisoare, decizia fiind definitivă.

Imagini cu incidentul, difuzate în 15.12.2018:

Instanța a contopit pedepsele de 3 ani şi 8 luni închisoare, 9 luni de închisoare şi 9 luni de închisoare aplicate inculpatului Herșcovici Ronnen, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 8 luni închisoare, la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 9 luni şi 9 luni de închisoare, iar în final Ronnen Herșcovici va executa 4 ani şi 2 luni închisoare, potrivit site-ului Curții de Apel București.

Instanța a dedus din durata pedepsei rezultante, aplicate prin prezenta hotărâre, perioada reţinerii, arestării preventive si a arestului la domiciliu de la data de 11.03.2017 la 31.01.2019. Totodată, instanță a redus cuantumul daunelor morale acordate polițistului rănit la 4000 euro.

Ronnen Herşcovici este fiul lui Carol Herşcovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, potrivit presei.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri