30 de persoane de la un spital din Dolj, în izolare după ce au intrat în contact cu o pacientă cu coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
spital-leamna
Foto: spital.leamna.ro

27 de cadre medicale şi 3 pacienţi de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, județul Dolj, sunt în izolare, după ce au intrat în contact cu o femeie infectată cu coronavirus.

Femeia în vârstă de 67 de ani a ajuns miercuri la spital cu simptome ale unei afecţiuni neurologice şi cu probleme pulmonare uşoare, dar fără simptome ale infecţiei cu SARS-COV2, iar starea ei s-a agravat foarte repede.

„Joi dimineaţa i-am făcut un RMN şi, bineînţeles, testarea. Rezultatul de testare a venit vineri seara. A fost transferată pentru RMN la un alt spital, cu ambulanţa. Moment în care a intrat într-o stare de comă. Atunci personalul a intervenit şi s-a expus puţin mai mult pentru că am recuperat pacienta încă din maşina de ambulanţă, ulterior fiind transportată, în stare mai bună, la analize, revenind apoi la spital. De vineri seara a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase <Victor Babeş> Craiova” , a declarat Marius Matei, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Leamna, potrivit Mediafax.

27 de cadre medicale şi trei pacienţi care au intrat în contact cu femeia au ajuns în izolare acasă şi la un hotel, iar joi va începe testarea acestora.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri