C. T. Popescu: Politicienii au grijă de trupuşorul lor. Nu înţeleg de ce se înmormântează aici, şi nu la Paris

Data publicării:
cristian tudor popescu captura digi
Foto: captura Digi24

Săptămâna aceasta s-a avizat pozitiv un proiect care va da acces preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, premierului, preşedintelui, dar şi foştilor preşedinţi, la servicii de sănătate preferenţiale, superioare celor din sistemul public. Serviciile vor fi oferite, preferenţial, prin Spitalul „Carol Davila”. „Au foarte mare grijă de trupuşorul lor. Nu am înţeles, de ce se înmormântează aici?!”, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Omul nostru politic are grijă de organismul lui.

Dacă Tăriceanu a plecat cotonog din Bucureşti la un moment dat nu pentru că luptase pe front, ci pentru că se dăduse cu motocicleta cam tare şi ca să-şi repare "genunchele" - ca să vorbesc ca domnul Pop - s-a dus la Paris. Acolo şi-a rezolvat piciorul.

Băsescu a plecat la Viena, Ponta în Turcia.

Au foarte mare grijă de trupuşorul lor. Ce să faci, totuşi o să plece şi pe lumea cealaltă, dar şi atunci, nu am înţeles de ce se înmormântează aici? Nu la Viena, Paris, nu în pământul ăsta bălegos unde mai sunt în el tot felul de mocofani?

Au mare grijă de fizicul lor aceşti domni. Dacă ar exista un tratament şi pentru ceva care s-ar numi suflet în ei ar fi foarte bine, dar nu am auzit să se descopere”, a afirmat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri