Cântăreaţa Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană

Data actualizării: Data publicării:
andreea balan 2

Cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan a suferit în urmă cu câteva ore un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană pe care a făcut-o la o clinică privată.

Foto: Facebook

Soţul ei, actorul George Burcea a confirmat acest lucru, însă a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă, fetiţa lor a venit pe lume fără probleme şi este sănătoasă.

"În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg, a spus partenerul de viaţă al Andreei Bălan, pe unul dintre conturile de socializare.

Andreea Bălan a ajuns la spital luni pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. Andreea Bălan și-a anunțat fanii că va naște pe pagina de Facebook. „Dragii mei, azi e ziua cea mare și peste câteva ore Bebe Clara va veni pe lume. Suntem foarte emoționați și abia așteptăm să o vedem. Să îmi țineți pumnii!”, a scris Andreea Bălan. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri