Care este starea lui Mihai Tudose după infarctul de azi. Victor Ponta: Din fericire, Nicu Bănicioiu era cu noi

Data actualizării: Data publicării:
170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea mihai tudose
Mihai Tudose. Foto: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Victor Ponta precizează că Mihai Tudose va fi bine şi îşi exprimă încrederea în medicii care îl tratează în acest moment.

170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea mihai tudose
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Victor Ponta a subliniat că atunci când a avut loc evenimentul, alături de Mihai Tudose erau mai mulţi colegi şi, „din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi”.

„Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulţi colegi alături de el la momentul în care nu s-a simţit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment!

Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la Institutul CC Iliescu din Bucureşti. Politicianul Pro România a făcut infarct, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la un Institutul CC Iliescu din București. 

Victor Ponta l-a însoțit pe Tudose la spital.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri