Cazul medicului ginecolog fals. Colegă: Nu mi-a trezit niciun minut suspiciunea că nu ar fi un medic calificat

Data publicării:
medic fals

Continuă ancheta în cazul femeii care şi-a falsificat diplomele şi timp de zece ani a operat cot la cot cu medicii de la Spitalul Judeţean Ilfov. Poliţiştii vor să audieze tot personalul Secţiei de Ginecologie ca să afle cum a fost posibil ca femeia să păcălească sistemul atâta timp.

Anchetatorii mai vor să descopere câte persoane au trecut prin mâna acesteia. Până acum au fost audiaţi trei medici, două asistente, iar vineri dimineaţă, un alt medic a dat explicaţii în faţa poliţiştilor de la Secţia 9.

„În decursul a trei ani de zile au fost niște operații ocazionale, când eram de gardă. Nu mi-a trezit niciun minut suspiciunea că nu ar fi un medic calificat. Făcând de 10 ani același lucru, e posibil să poți să ai un comportament profesional. Ne ținea de niste pense, făcea niște pansamente, cel puțin cât a intrat cu mine în sala de operație”, mărturisește Roxana Al Momani, medic ginecolog la Spitalul Ilfov.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a lucrat timp de 10 ani cu în România. Falsului medic are o diplomă falsificată şi a lucrat pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului. Bolnavii şi ceilalţi medici o ştiau drept rezidentă, aşa cum se şi prezintă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri