Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise și în prima și a doua zi de Paşte. Ministru: Dacă avem programare, să o respectăm

Data publicării:
medici, asistente si pacienti intr-un centru de vaccinare
Centru de vaccinare anti-COVID. Foto: Profimedia Images

Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât şi în cea de-a doua zi de Paşte, a declarat, luni, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

"Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte", a spus ministrul, într-o conferinţă de presă.

Ioana Mihăilă a subliniat importanţa respectării regulilor de protecţie sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

"Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paşte luminat şi multă sănătate!", a transmis ministrul Sănătăţii, scrie Agerpres

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri