Copil în stare gravă după ce medicii ar fi uitat un tifon în corp la operație

Data actualizării: Data publicării:
mana copil fetita spital perfuzie shutterstock_788843656
Foto: Shutterstock

Acuzaţii extrem de grave sunt aduse medicilor de la spitalul din Sinaia. Părinţii unei fetiţe de 11 ani spun că doctorii care le-au operat copilul au uitat un tifon în corpul fetiţei. S-a întâmplat în timpul unei operaţii banale, de apendicită, făcute acum un an. Copilul a început să se simtă rău şi a fost dus la spitalul din Sinaia, unde medicii au constatat că avea o infecţie puternică. Pentru că starea fetiţei s-a agravat, a fost trimisă la spitalul din Braşov, acolo unde este operată. Contactaţi de Digi24, atât medicii de la Sinaia, cât şi cei din Braşov nu au vrut să ofere detalii.

mana copil fetita spital perfuzie shutterstock_788843656
Foto: Shutterstock

Medicul Albean Marcel, reprezentant al Spitalului de Copii din Brașov, a declarat, în exclusivitate, pentru DIGI FM, că încă nu poate fi nimeni acuzat pentru ce s-a întâmplat

„Noi trebuie să ne convingem exact că astfel de caz s-a produs în urma intervenției chirurgicale sau cumva fetița a putut introduce pe acolo ceva. În weekend s-a făcut o ecografie, s-au extras câteva fire din material textil care pare să fie compresă sau tampon. Fetița e bine, s-a liniștit, dar am continuat explorările. Verificăm absolut tot, am trimis și probe la laborator din ce am scos,” a spus medicul Albean Marcel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri