Sari la conținut

Directorul demis de Bodog se apără: Este contul de Facebook al familiei

Un director din cadrul DSP Botoșani a fost demis de ministrul Sănătăţii pentru că ar fi postat pe o reţea de socializare în timpul programului de lucru.

Femeia se apără și spune că respectivul cont de Facebook era folosit de toți membrii familiei, de pe computerul de acasă. Conducerea DSP Botoșani a demarat deja o anchetă.

La acea pagină de Facebook, până luni, a avut acces întreaga mea familie, eu inițial am crezut că a postat copilul, am întrebat acasă, a fost soțul. Se poate demonstra foarte ușor că de pe acest calculator nu am folosit în timpul serviciului. Acesta este singurul telefon (pe - n.red.) care-l am, este tot proprietatea DSP-ului”, afirmă Laura Acatrinei, fost director adjunct DSP Botoșani.

Laura Acatrinei a fost numită director adjunct al DSP în luna aprilie a acestui an pentru o perioadă de maxim 6 luni. Acum ea va reveni la compartimentul Serviciul de Control în Sănătate Publică din aceeaşi instituţie, pe postul de inspector.

„În loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi”, spunea Florian Bodog, în urmă cu câteva zile, acuzând-o că nu se ocupă de vaccinarea copiilor.