FOTO VIDEO. Sănătate în mizerie la Spitalul CF2 din Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
Spitalul CFR 2 Bucuresti 020916 (2)

Pacienţii care au fost internaţi la spitalul CF2 din Bucureşt se plâng de condiţiile în care au fost trataţi. Oamenii spun că au stat în saloane cu pereţi scorojiţi, mobilier ruginit şi faianţă căzută. Revoltaţi, ne-au trimis mai multe imagini care suprind condiţiile din unitatea medicală aflată în administrarea Ministerului Transporturilor. Şefii spitalului nu comentează situaţia .

Spitalul CF 2 din Capitală pare împărţit între două lumi. Una adaptată timpurilor noastre, cu saloane renovate şi aparatură modernă şi una înţepenită în trecut.

Spitalul CFR 2 Bucuresti 020916 (2)
Spitalul CFR 2 Bucuresti 020916 (2)

Rudele pacienţilor internaţi la CF2 ne-au trimis mai multe imagini sugestive pe adresa redacţiei. În fotografii se văd pereţi scorojiţi de pe care cade tencuiala şi canapele vechi şi rupte. Dulapurile din saloane sun ruginite, iar grupurile sanitare sunt insalubre.

Oamenii au găsit o soluţie pentru a se interna în saloane renovate.

Camera ascunsă: Discuţie reporter – pacient

Dacă insistaţi, să vă dea salonul 4, ăsta. (Dar se poate?) Da, dacă vorbiţi cu doamna doctor”.

Conducerea spitalului a refuzat să comenteze fotografiile şi condiţiile în care sunt trataţi pacienţii.

În urma cererii adresate spitalului, prin care am solicitat acordul de filmare, dar şi un interviu cu reprezentanţii unităţii sanitare, nu am primit un răspuns pozitiv. Conducerea Spitalului Căi Ferate 2 din Capitală a invocat procedurile pe care trebuie să le respecte, având în vedere că unitatea este în subordinea Ministerului Transporturilor.

Cu toate acestea, şefii din minister ne-au asigurat că din punctul lor de vedere conducerea spitalului nu are nicio restricţie să comenteze situaţia din unitatea medicală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri