Gamă extinsă de specialități medicale, analize de laborator și imagistică de ultimă generație, la Clinica SANADOR Floreasca

Data actualizării: Data publicării:
Clinica SANADOR Floreasca Articol sustinut de SANADOR

Pacienții din cartierul Floreasca și zonele învecinate au acum acces la cele mai bune servicii medicale ambulatorii, precum și la analize medicale de încredere și la servicii imagistice de ultimă generație, la Clinica SANADOR Floreasca. Deschisă recent pe Calea Floreasca nr. 165, în incinta Clădirii ONE Tower, Clinica SANADOR Floreasca oferă servicii medicale de calitate în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, deopotrivă pentru adulți și pentru copii.

La parterul clinicii, pacienții pot beneficia de cele mai noi echipamente de radiologie și imagistică medicală: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Siemens Magnetom Vida 3T beneficiază nu doar cel mai puternic magnet utilizat în medicina clinică, de 3T, ci și de cea mai avansată platformă imagistică de examinare prin rezonanță magnetică, fiind primul echipament RMN dotat cu senzori Biomatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului. Senzorii BioMatrix iau în calcul mișcările respiratorii și bătăile inimii pentru a se adapta anatomiei și fiziologiei pacientului, realizând o scanare personalizată. Sistemul Biomatrix elimină artefactele de mișcare și respirație, iar imaginile generate au o precizie inegalabilă.

Pe lângă echipamentele RMN și CT de ultimă generație, Clinica SANADOR Floreasca dispune și de ecografe performante – Volvuson și Vivid. Ecograful Volvuson E10 BT21 este cel mai avansat model de ecograf la nivel mondial.

Cabinetele de consultații sunt situate la mezaninul clădirii, cu zone dedicate pentru adulți, respectiv pentru copii. Medici cu experiență și deosebit de competenți oferă consultații de specialitate în peste 40 de specialități. Acestea includ: Alergologie și imunologie clinică, Boli Infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, Chirurgie toracică, Chirurgie vasculară, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie clinică, Medicină de familie, Medicină fizică și de reabilitare, Medicină internă, Medicina Muncii, Nefrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie, Oncologie medicală, ORL, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie și o serie de specialități pediatrice, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie clinică, Radiologie-imagistică medicală, Reumatologie, Urologie.

Micuții pacienți, însoțiți de părinți/tutore legal, au acces la consultații în Cardiologie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Gastroenterologie pediatrică, Neurologie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie pediatrică etc.

Clinica SANADOR Floreasca este rezultatul unei investiții de peste 6 milioane de euro, prin care SANADOR și-a propus să crească accesul la servicii medicale performante pentru pacienții din această zonă rezidențială a Bucureștiului. Aceștia pot beneficia astfel de cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri