Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, anunță că își deschide o clinică medicală

Data publicării:
Matteo Politi
Matteo Politi Foto: Instagram

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat fără drept, anunță pe pagina sa de Instagram că își deschide o clinică medicală, „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”, informează Mediafax.

„Clinica din POLITI MED CENTER va fi deschis înainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook și Instagram o invitație la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, a scris italianul Matteo Politi, în românește, pe pagina sa de Instagram.

Matteo Politi a fost în arest preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept. Ulterior, magistrații au ridicat măsura.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei. În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

La începutul lunii februarie, Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri