Medic celebru dă consultații la Bucureşti pentru cancer la prostată

Data actualizării: Data publicării:
bob djavan

Unul dintre cei mai renumiţi medici din Europa vine la Bucureşti şi se alătură luptei împotriva cancerului la prostată, a cincea cauză de deces din România.

Profesorul doctor Bob Djavan, specialist din Austria, va da consultaţii împreună cu doctorii români, la Centrul de Diagnostic şi Tratament al Fundației „Dr. Victor Babeș”. Consulațiile au loc la 12 şi 13 ianuarie și de ele vor beneficia pacienţii care au nevoie fie de un diagnostic, fie de a doua opinie.

Acţiunea face parte dintr-o campanie internaţională care încearcă să depisteze boala din timp şi să afle cea mai bună variantă de tratament pentru fiecare pacient în parte.

De pregătirea consultaţiilor se ocupă echipa coordonată de medicul urolog Seyed Agamiri de la Fundația „Doctor Victor Babeş” din București.

Echipa asta vine şi ne spune ce poate să fie făcut în afara României, ce putem face noi aici în România (...) Pregătirea dosarului pacientului constă în nişte investigaţii. Noi îl comunicăm profesorului din Viena. Şi dacă mai există alte investigaţii care mai sunt necesare le mai facem ca atunci când soseşte profesorul în Bucureşti să aibă dosarul complet”, a declarat dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în ştiinţe medicale, şeful departamentului chirurgie de la Fundaţia „Dr. Victor Babeş" din Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri