Medicul care l-a reclamat pe falsul chirurg: Există filmări și poze cu intervențiile

Data actualizării: Data publicării:
medicul estitician adina alberts vorbeste intr-o conferinta de presa
Medicul estetician Adina Alberts. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Adina Alberts, chirurgul estetician care a depus plângerea împotriva falsului chirurg italian, a făcut miercuri noi declarații despre cazul care a șocat marți opinia publică. Ea a precizat că există filmări în cu Matteo Politi în timp ce efectua intervenții chirurgicale. 

„Pacienta respectivă a avut o complicație la nivelul sânilor, nu știu multe detalii, nu știu ce s-a întâmplat cu ea. A fost vorba de implanturi. Spunea că implanturile le face cu anestezie locală. Au fost asistentele mele la intervenție”, a afirmat dr Adina Alberts despre cazul femeii mutilate de falsul chirurg.

„Ele (asistentele n.r.) mi-au spus, uitați ce face, mi-au trimis poze, lucrurile sunt filmate și sunt în dosar și aș dori să le lăsăm acolo”, a precizat dr. Adina Alberts.

După aproximativ cinci intervenții, medicul Adina Alberts a luat măsuri în ceea ce îl privește pe Matteo Politi: „Am sunat la Colegiul Medicilor și mi s-a spus că nu există acest doctor înscris acolo și am fost îndrumată să anunț Poliția, de la Sectia 4, care s-au mișcat bine și au întocmit un dosar penal”.

Printre intervențiile efectuate de falsul chirurg se numără măriri de buze.

„Am păstrat legatura cu domnul inspector și știam că ancheta era aproape de finalizare și se pregăteau să-l aresteze”, a menționat dr. Adina Alberts.

Adina Alberts este chirurg estetician și chiar medicul care a făcut plângerea împotriva falsului chirurg din Italia care, deși avea numai opt clase, a operat vedete în România, un caz care a șocat marți opinia publică odată cu dezvăluirea lui.

Adina Alberts a povestit, marți, la emisiunea „Jurnalul de seară” cum l-a cunoscut pe Matteo Politi și cum și-a dat seama că ceva este totuși în neregulă cu el, în ciuda faptului că purta discuții foarte competente. Doctorița a sesizat însă un comportament bipolar și apoi au fost și alte indicii care au făcut-o să-l reclame pe cel care pare să fie un escroc înnăscut. Ceruse sume considerabile de bani și de la unii medici din clinică, iar Adina Alberts spune că polițiștii erau pe punctul de a-l prinde pe șarlatan, doar că dezvăluile apărute prematur în presă a făcut ca acesta să dispară fără urmă.

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri