Medicul Mihai Lucan, acuzat că făcea trafic de organe. Cum răspunde avocatul său

Data publicării:
20171221202544_IMG_5226-01 Mihai Lucan DIICOT inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Renumitul urolog Mihai Lucan făcea trafic de organe, spune un fost colaborator al său, care timp de 14 ani, a făcut reclamaţii împotriva chirurgului. Emanuel Ungureanu, în prezent deputat USR, susţine că medicul crease în jurul său o reţea mafiotă şi că făcea tranplanturi de rinichi după o listă de priorităţi stabilită de el, fără legătură cu nevoile reale ale pacienţilor. (Detalii, aici).

Sunt acuzații grave, iar Digi24 a încercat să ia legătura telefonic cu medicul Mihai Lucan pentru a vedea cum răspunde acestor învinuiri care îi sunt aduse. Nu a reuşit însă să obţină până acum o reacție. Reporterul a discutat în schimb la telefon cu avocatul acestuia preț de mai multe minute. Avocatul și-a prezentat poziția, însă a solictat ca discuția să rămână privată și a insistat că chestiunile de această natură se rezolvă în sala de judecată și nu la televizor, transmite corespondentul Digi24, Bianca Șomlea.
Rămân însă valabile declaraţiile anterioare ale acestuia, precizează reporterul. Miercurea trecută, în timpul percheziţiilor ce au avut loc la domiciliul medicului chirurg, avocatul spunea că, din punctul său de vedere, nu există suficiente probe în sprijinul acuzaţiilor de delapidare aduse de procurorii DIICOT.

Citiți aici alte știri despre cazul Lucan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri