Nelu Tătaru: Auzeam declarații la Ministerul Sănătății că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav!

Data publicării:
nelu tataru la digi24
Nelu Tătaru spune că restricțiile ar trebui impuse după anumite studii, și fiecare zonă ar trebui analizată în parte. Foto: Captură TV Digi24

Nelu Tătaru a vorbit la Digi24 despre carantina impusă în unele localități sau județe. Fostul ministru al Sănătății spune că restricțiile ar trebui impuse după anumite studii, și fiecare zonă ar trebui analizată în parte. „Auzeam declarații la Ministerul Sănătății că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav!”, spune fostul Tătaru.

Nelu Tătaru: Degeaba închid sau carantinez un oraș dacă în interior nu verific dacă sunt respectate niște reguli, și aceste reguli aduc după ele și o scădere a numărului de cazuri, tocmai prin scăderea transmiterii în comunitate.

Sunt anumite studii - care erau făcute, cel puțin anul trecut – în care vedeam ce însemnau evenimentele private, ce însemnau locurile de muncă, ce însemna transportul în comun, ce însemna mobilitatea pentru școală.

Toate aceste lucruri, analizate pentru fiecare localitate în parte, dădeau și măsura restricțiilor impuse. Cred că aici ar trebui să revenim, să analizăm fiecare loc în parte.

Spunea undeva, cred că la o televiziune, săptămâna trecută, în care citeam pe burtieră - niște declarații la Ministerul Sănătății - că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav! Coborâm în teren, mergem în județul acela și vedem ce se întâmplă.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri