Nelu Tătaru, explicaţii după demiterea şefei DSP Bucureşti: Avem şi am avut rămâneri în urmă

Data actualizării: Data publicării:
nelu tataru, ministrul sanatatii
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a oferit explicații, luni, referitoare la schimbarea din funcție a Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, șefa DSP Bucureşti, spunând că a luat decizia din cauza rămânerii în urmă a departamentului. Noul șef este Oana Nicolescu, medic de familie şi şefa PNL sector 2.

Ministrul Sănătăţii a venit cu explicaţii, luni, într-o conferință de presă, după demiterea Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, de la conducerea DSP Bucureşti.

Nelu Tătaru susţine că departamentul a rămas în urmă cu rezolvarea problemelor apărute şi de aceea a fost nevoie de schimbare.

„În Bucureşti avem o aglomerare urbană, în care căutăm impunerea unor anumite reguli, atât în unităţile sanitare, cât şi în spaţiile comerciale. (...) Avem şi am avut rămâneri în urmă. Pentru acest motiv am schimbat această conducere, urmând ca doamna să rămână în aceeaşi echipă”, a spus Tătaru, potrivit Mediafax.

În locul medicului epidemiolog, la conducerea DSP Bucureşti a venit Oana Nicolescu, şefa organizaţiei PNL Sector 2, care este, de altfel, şi medic de familie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri