O femeie internată, mama și fiica plimbate între spitale. Emilian Imbri, manager "Victor Babeș": Dacă căutăm vinovați, o să-i găsim

Data actualizării: Data publicării:
emilian imbri, manager victor babes
Emilian Imbri, în studioul Digi24.

O familie din București a trecut printr-o situație complicată: o femeie este internată cu coronavirus, iar fiica și mama ei au fost plimbate între spitale și apoi trimise acasă pe motiv că nu se mai fac teste. Emilian Imbri, managerul Institutului „Victor Babeș” a declarat că familia „s-a reunit” și cele trei persoane sunt acum internate în același salon. Cât despre situația inedită, medicul spune că „dacă căutăm vinovați o să-i găsim, dacă rămân practic lucrurile așa, s-a rezolvat”.

Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București: S-au reunit acum. Colegii mei au reușit să facă un salon, să stea cu toții. Au fost niște probleme la început, pentru că se pare că cei de la DSP nu au răspuns ca să facă testele la solicitarea lor. De altfel, nu este o greșeală, pentru că testarea se face după câteva zile de la contact.

Însă, ei au acuzat ceva simptome și s-au speriat. Și atunci, sigur, au fost niște schimbări. Acasă, la spital, acasă și acum din nou internați, pentru care sigur că la un moment dat dacă căutăm vinovați o să-i găsim, dacă rămân practic lucrurile așa.... s-a rezolvat. Încercăm să facem tratamentul și vedem cât de repede se rezolvă.

Pe noi ne bucură că astfel de persoane nu cer să plece acasă conform legislației care le permite acest lucru, sau că nu au refuzat internarea. Este un lucru pozitiv care ne face să ne simțim mai siguri un pic.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri