O nouă anchetă la spitalul din Târgu Jiu. Tunsoarea care i-ar putea costa funcţia pe doi asistenți

Data publicării:
targu jiu

Imagini incredibile la spitalul din Târgu Jiu. Un asistent a fost fotografiat în timp ce îşi tunde un coleg chiar în cantina spitalului. "Figaro" de Târgu Jiu a improvizat o frizerie chiar în sala de mese a unităţii medicale. Atât protagoniştii, cât şi cel care i-a fotografiat au fost chemaţi să dea explicaţii în faţa superiorilor. E acelaşi spital în care un medic a refuzat să trateze un pacient, pentru că ar fi prost plătit deşi câştigă peste 15.000 de lei pe lună. Celor doi protagonişti, angajaţi ai Spitalului din Târgu Jiu, nici prin cap nu le trecea că pot fi sancţionaţi pentru sesiunea de înfrumuseţare.

Fotografia a fost făcută în sala de mese a Secţiei Psihiatrie a spitalului din Târgu Jiu în luna decembrie, anul trecut. Unul dintre ei apare în fotografie aşezat pe un scaun, cu un cearşaf în jurul gâtului, iar celălalt, cu maşina de tuns în mână. Un al treilea cadru medical implicat face poza în frizeria improvizată din spital.

Ion Borhină, directorul de îngrijiri: Acestea sunt manifestări care, în cadrul unui spital, nu pot fi tolerate în niciun fel începând de la faptul că cei doi fac ceea ce fac în sala de mese a spitalului şi continuând cu cei care fac aceste fotografii.

Gigel Capotă, managerul spitalului din Târgu Jiu: Cine a greşit, va răspunde! Asta este! Trebuie să ne respectăm atribuţiunile de serviciu şi să respectăm legea.

Nu e clar dacă pentru prestaţie clientul şi-a cinstit colegul, însă toţi trei vor plăti pentru ceea ce au făcut.

-Nu mi se pare ceva normal dacă e o instituţie de stat şi mai ales sală de mese la spital.

-Daţi afară definitiv, fără drept să se angajeze cel puţin 6 luni.

Spitalul din Târgu Jiu e vizat în mai multe anchete. Un medic este cercetat după ce a refuzat să consulte o pacientă pe motiv că e prost plătit, deşi câştigă peste 15 mii de lei pe lună. Femeia a murit, câteva zile mai târziu, la un spital din Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri