Pacient obez plimbat de la un spital la altul

Data publicării:
numar 112, ambulanta_digi24_august 2015

Caz cu multe semne de întrebare la Suceava, unde un pacient supraponderal este plimbat de aproape o săptămână dintr-un spital în altul. De cinci ori a intervenit până acum ambulanţa să-l aducă pe pacient în grija medicilor. Starea bărbatului se agravează de la o zi la alta.

Bărbatul suferă de obezitate morbidă și de afecțiuni cardiace. A fost, de asemenea, diagnosticat cu ulcer varicos. 

El a chemat prima dată ambulanța, luni, deoarece avea dureri abdominale severe. De la Spitalul din Fălticeni a fost diagnosticat cu hernie ombilicală și trimis la Spitalul din Suceava. Acolo i s-a pus diagnosticul de ulcer varicos și trimis înapoi la Spitalul din Fălticeni. 

Medicii din Fălticeni i-au pansat doar rănile și au refuzat să îl interneze, pe motiv că nu au un pat suficient de mare pentru el. După mai bine de șapte ore de stat pe bordură, medicii au acceptat să îl interneze. 

Acum au cerut, din nou, ajutorul ambulanței speciale pentru a-l transporta la Spitalul din Suceava, deoarece starea bărbatului nu se ameliorează. 

La Direcția de Sănătate Publică din Suceava a fost deschisă o anchetă, pentru a vedea de ce bărbatul a tot fost plimbat de la un spital la altul în ultimele cinci zile. 

De asemenea, o anchetă a fost deschisă și la Spitalul din Fălticeni și la cel din Suceava. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri