Patronul Hexi Pharma i-ar fi spus de 18 ori avocatului că vrea să se sinucidă : ”Spunea că vrea să se arunce de pe un bloc înalt”

Data publicării:
CONDREA captura

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care s-a sinucis în mai 2016, i-ar fi spus în repetate rânduri avocatului său că vrea să își pună capăt zilelor. Acestea sunt dezvăluirile făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan, pe site-ul său, tolo.ro.

Ion Marcu, avocatul lui Dan Condrea, a făcut mai multe declarații în dosarul Hexi Pharma, în care afirmă că patronul companiei care producea dezinfectanți diluați i-a spus de numeroase ori că vrea să se sinucidă, pentru că știa că nu avea șanse să scape la proces.

„Ca avocat, am avut 20 de întâlniri cu Dan Condrea și doar în primele două dintre ele nu mi-a vorbit despre sinucidere! Mi-a spus mereu că vrea să se arunce de pe un bloc înalt, să ia somnifere sau să se împuște. Eu nu știam că are pistol. Când îi ziceam să vorbim despre cauză, Condrea spunea: Inutil, oricum nu am nicio apărare!”, a declarat Ion Marcu.

De asemenea, și soția lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a declarat că acesta i-ar fi spus că nu are de gând să meargă la închisoare: „Mi-a zis de mai multe ori că mai bine moare decât să meargă la închisoare”.

Dan Condrea a decedat pe 22 mai 2016, după ce a intrat cu mașina într-un copac, pe șoseaua care leagă Corbeanca de Buftea. Patronul Hexi Pharma a fost desfigurat în impact și a fost identificat ulterior după acte și după haine. La autopsie, medicii ar fi descoperit în organismul său și urme de diazepam, un sedativ puternic.

Citește mai multe aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri