Peste 40 de specialități medicale și imagistică de top la Clinica SANADOR Floreasca

Data publicării:
Clinica SANADOR Floreasca Articol sustinut de SANADOR

Clinica SANADOR Floreasca, deschisă recent pe Calea Floreasca nr. 165, în incinta ONE Tower, oferă acces pacienților la consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale pentru adulți și copii, la o echipă medicală cu înaltă pregătire profesională, experiență vastă și rezultate de succes, și un portofoliu de echipamente medicale de ultimă generație.

Printre specialitățile medicale la care poate fi programat un consult în cadrul Clinicii SANADOR Floreasca se numără: Alergologie și imunologie clinică, Boli infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie Clinică, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie, Oncologie medicală, ORL, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie.

Privind serviciile medicale disponibile, pacienții au acces și la recoltarea de analize medicale și de laborator. În plus, micii pacienți, însoțiți de părinți sau tutore legal, au acces la o paletă largă de consulturi în specialități pediatrice variate: Cardiologie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Gastroenterologie pediatrică, Neurologie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie pediatrică, etc.

La parterul Clinicii, se află Departamentul de radiologie și imagistică medicală, dotat cu cele mai moderne echipamente Siemens: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care folosește cea mai avansată tehnologie dezvoltată pentru RMN, BioMatrix, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm, cu putere diagnostică foarte mare și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Echipamentelor de radiologie-imagistică medicală li se adaugă ecografe GE de ultimă generație – Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 reprezintă cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial. Cu Voluson E10 BT21, SANADOR aduce în România cele mai noi și mai performante tehnologii din domeniu și astfel se menține în fruntea serviciilor medicale.

Așa cum ne-am obișnuit deja pacienții, am deschis Clinica SANADOR Floreasca pentru a crește accesul populației din această zonă rezidențială a Capitalei la serviciile medicale performante oferite de SANADOR. Vorbim despre o investiție de peste 6 milioane de euro, prin care asigurăm pacienților noștri cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.



 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri