Polițistul atacat cu sabia este paralizat și ar putea rămâne orb

Data actualizării: Data publicării:
Sfichi Dan Ciprian_fb (3)
Foto: Facebook

Poliţistul din Suceava, lovit în cap cu sabia în timpul unor percheziţii, a rămas paralizat pe partea stângă. Medicii speră totuşi să îl recupereze şi vor mai face cel puţin 6 luni de zile exerciţii cu el. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, poate să respire fără aparate şi să comunice cu cei din jur. Medicii spun că a depăşit perioada critică, dar abia la finalul perioadei de recuperare vor putea stabili dacă va rămâne sau nu cu sechele.

Poliţistul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în comă indusă, în urmă cu o săptămână. Avea leziuni grave la cap, după ce a fost lovit cu o sabie de un interlop, iar medicii au fost nevoiţi să îl opereze de două ori pe creier.

După 6 zile în care a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, starea bărbatului a început să se amelioreze. Nu mai are nevoie de aparate pentru a putea respira, iar medicii sunt mulţumiţi şi de evoluţia neurologică, mai ales că poliţistul a vorbit atât cu familia, cât şi cu medicii.

Vestea proastă e că a paralizat pe partea stângă şi încă nu poate să vadă, cu niciun ochi. Medicii nu exclud de altfel ca bărbatul să-şi piardă cu totul vederea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri