Reacția Sanador în cazul Andreei Bălan: Starea de sănătate a artistei s-a îmbunătățit semnificativ

Data actualizării: Data publicării:
andree balan selfie pe facebook
Reacția Sanador după ce cântăreața Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei cezariene efectuate în clinică

Clinica privată „Sanador” a transmis marți că starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-a îmbunătățit semnificativ. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale de cezariană.

sanador fb
Reacția Sanador după ce cântăreața Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei cezariene efectuate în clinică. FOTO: Facebook

Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri.

Ca în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, a transmis clinica privată Sanador, pe Facebook.

Mesajul a fost distribuit și de soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea.

Un medic de la clinica privată unde este internată cântăreața Andreea Bălan, care a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul unei operații de cezariană, a declarat că artista este în stare stabilă, dar va rămâne internată pentru a fi supravegheată.

Andreea Bălan a suferit luni noapte un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată.

Soţul ei, actorul George Burcea a făcut publică informaţia şi a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă şi că fetiţa lor este sănătoasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri