Servicii medicale de înaltă calitate în Clinica SANADOR Floreasca

Data actualizării: Data publicării:
Sanador Floreasca Articol sustinut de SANADOR

În Clinica SANADOR Floreasca, inaugurată anul acesta, pacienții beneficiază de servicii medicale de cea mai bună calitate, la standardele SANADOR. Pacienții pot solicita consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, pentru adulți și copii, recoltare de analize de laborator (inclusiv în contract cu CAS) și, dacă există indicație medicală, pot efectua investigații imagistice cu echipamente ultraperformante.

Clinica este dotată cu echipamente imagistice de ultimă generație:

  • RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, care are la bază pe tehnologia BioMatrix, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru RMN;

  • CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm, cu o putere diagnostică foarte mare;

  • Sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Aparatul Siemens Magnetom Vida 3T este primul echipament RMN cu senzori Biomatrix încorporați în arhitectura sistemului, ce ajută la obținerea de imagini clare, cu rezoluție înaltă. Tehnologia actuală permite captarea de imagini precise, eliminând artefactele de mișcare și respirație ale pacientului. Senzorii permit identificarea unor parametri precum frecvența cardiacă, conferind siguranță pacientului prin monitorizarea funcțiilor vitale în timp real pe parcursul scanării. În plus, echipamentul poate scana segmente anatomice extinse fără a necesita repoziționarea pacientului.

Echipamentul CT Siemens Somtom Definition Edge 128 slice generează imagini de calitate superioară față de generațiile anterioare de echipamente pentru tomografie computerizată. Tehnologia modernă permite explorarea detaliată a cordului și surprinderea elementelor vasculare cu precizie remarcabilă. Aparatul are o deschidere largă, fiind recomandat chiar și persoanelor claustrofobe.

Serviciile de imagistică sunt completate de ecografe GE de ultimă generație – Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21, din dotarea Clinicii SANADOR Floreasca, este cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial.

În noua clinică, pacienții se pot înscrie pe lista unui medic de familie. Ai nevoie de un medic de familie cu care să poți comunica ușor și în care să ai încredere deplină? Înscrie-te la Dr. Valentina Boantă, medic specialist medicină de familie, cu experiență în evaluarea, monitorizarea și tratarea atât a copiilor de toate vârstele, cât și a adulților.

Clinica SANADOR Floreasca este situată în Calea Floreasca nr. 165, în clădirea ONE Tower, într-o zonă rezidențială a Capitalei, în apropierea Parcului și a Lacului Floreasca.

Clinica SANADOR Floreasca este rezultatul unei investiții de peste 6 milioane de euro, prin care SANADOR și-a propus să crească accesul la servicii medicale performante în această zonă rezidențială a Bucureștiului. Pacienții pot beneficia astfel de cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă. Fiecare departament dispune de o recepție dedicată – la mezanin, recepție adulți, respectiv recepție copii, iar la parter – recepție pentru imagistică medicală. De asemenea, serviciile de recoltare analize medicale sunt oferite de ambele departamente, pentru adulți, respectiv copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri