Spitalul Universitar. Protestatar: Dna. manager mi-a spus că după greva foamei să fac o cerere de revenire

Data actualizării: Data publicării:
daniel simion greva foamei

Un asistent medical de la Spitalul Universitar se află de luni în greva foamei, într-un gest disperat prin care încearcă să atragă atenția și să ajute la rezolvarea problemelor și lipsurilor din instituția în care lucrează. Miercuri, i s-a făcut rău și după ce a fost transportat cu un taxi la un alt spital, a revenit la locul de protest. 

„Încă mai rezist. Nu ştiu ce să vă spun, îmi pare rău că nu se face nimic în sistemul sanitar. Dacă doamna manager se ştie vinovată, de ce nu îşi dă demisia cum mi-a spus mie că, de luni, îmi expiră cererea de concediu şi intră în vigoare greva foamei? Iar după greva foamei trebuie să fac o cerere de revenire. De ce nu îşi dă demisia să lase instituţiile statului să îşi facă controlul? Și dacă o găsesc nevinovată, îşi face revenirea!”, a declarat Daniel Simion.

El a leșinat, miercuri, eveniment în urma căruia angajații care ieșiseră și miercuri să protesteze și-au încetat acțiunea, îngrijorați de soarta colegului lor, dar și pentru că au fost amenințați cu sancțiuni dacă vor vorbi în continuare despre neregulile din spital.

S-a solicitat intervenția ambulanței, însă bărbatul a refuzat să fie tratat la locul în care lucrează, așa că a fost transportat cu un taxi la un alt spital, după care a revenit la locul de protest. 

După ce s-a sunat la 112, medicii de pe ambulanţă au vrut să îl ducă la Universitar. Daniel Simion a refuzat şi a ajuns la Spitalul Militar, însă acolo i s-a spus ca nu reprezintă o urgenţă. Cu toate că îi este foarte rău, asistentul nu vrea să renunţe la protestul său.

Se află în continuare în fața spitalului, stă întins pe jos și spune că nu va renunța la această formă de protest până când managerul nu-și va da demisia și până nu se vor rezolva problemele.

Miercuri, în jurul orei 10:00, o altă asistentă medicală a anunțat că intră și ea în greva foamei, pentru ca în cazul în care colegul ei va fi nevoit să plece din cauza problemelor de sănătate, să preia ea această formă de protest.

Citiți pe aceeași temă: 

Directorul economic al Spitalului Universitar și-a dat demisia. Nemulțumiri față de atitudinea managerului

Noi proteste la Spitalul Universitar București. În curtea instituției a apărut un maldăr de aparatură și mobilier vechi

CAMERA ASCUNSĂ la Spitalul Universitar din Bucureşti: Mizerie şi pacienţi uitaţi cu orele pe targă pe holuri

Asistent medical de la Spitalul Universitar, amenințat pentru că a publicat o imagine cu o masă de operații

FOTO. La câteva ore după dezvăluirile angajaților de la Spitalul Universitar, s-a făcut aprovizionarea

VIDEO. Reacția managerului Spitalului Universitar, când angajații au vrut să-i spună în direct nemulțumirile

„Intră muștele de la morgă în blocul operator”! Dezvăluiri șocante despre condițiile în care se lucrează la Spitalul Universitar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri