Susține-i pe cei din linia întâi cu un simplu SMS

Data actualizării: Data publicării:
doneaza_sms Articol sustinut de platforma Doneaza pentru Linia Intai
  • Între 15 mai și 15 iunie, donează 2 euro prin SMS cu text Donez la 8825 pe platforma Donează pentru linia întâi

Linia întâi este cel mai temut front atunci când lupta se dă cu un virus necunoscut și extrem de contagios. Totuși, toți cei care sunt implicați direct în stoparea virusului COVID-19 sunt acolo zi de zi neobosiți și luptă pentru siguranța noastră, a tuturor. Ei au însă nevoie de susținere și în continuare.

Cei care își doresc și pot contribui, au la dispoziție acum sistemul de donații prin SMS, activ între 15 mai și 15 iunie, în care pot dona rapid 2 euro pentru platforma Donează pentru linia întâi și pot ajuta astfel medicii, personalul medical, angajații SMURD, polițiștii și militarii să fie protejați și pregătiți pentru a continua lupta.

Fii eroul anonim al celor din linia întâi

În lume și în România se restabilește o normalitate parțială, iar lucrurile par că se relaxează. Pandemia de coronavirus este însă departe de sfârșit: în fiecare zi, noi cazuri trebuie gestionate de către medici, care au grijă deja și de pacienții deja existenți, în timp ce în societate, oamenii ies din ce în ce mai mult din case și cresc astfel pericolul infectării. Până la sfârșitul acestei pandemii, este responabilitatea noastră, a tuturor, să ne protejăm, să respectăm regulile de distanțare și, mai ales, să contribuim cum putem pentru ca viața noastră să se întoarcă la normal cât mai repede.

Medicii, asistentele, polițiștii și toți cei care sunt zi de zi la datorie au fost și sunt eroii noștri. Dar chiar și ei au nevoie de protecție, pentru ca finalul să fie unul în care noi toți suntem din nou în siguranță. Fii tu eroul anonim al celor din linia întâi: donează 2 euro prin SMS cu text Donez la 8825 până pe 15 iunie și susține achizița de echipamente de protecție necesare pentru cei care au acum cea mai mare nevoie. În lupta cu virusul, putem câștiga doar împreună.

Ce se întâmplă cu donațiile?

Toate donațiile din platformă ajung către cei din linia întâi sub formă de echipamente de protecție. În fiecare săptămână, Departamentul pentru Situații de Urgență, în colaborare cu Ministerul Sănătății, trimite necesarul de echipamente, care sunt distribuite rapid către cei care au nevoie imediată de protecție: spitale, Direcția de Sănătate Publică, SMURD, Ambulanță, Poliție, Jandarmerie, Armată.

Toți donatorii pot afla în timp real care sunt donațiile, care este prețul de cumpărare și ce mai trebuie donat. În același timp, oricine poate urmări, în timp real, sumele donate și orașele din care vin acestea și pot vedea ce companii s-au implicat până acum în susținerea proiectului.

Platforma Donează pentru linia întâi este lansată de eMAG, Banca Transilvania, Bitdefender și Mobexepert. Mastercard și Baupartner Group se numără printre companiile care s-au alăturat recent eforturilor de combatere a pandemiei COVID-19 cu donații de 500.000 de lei fiecare, alături de Metropolitan Life, care a donat 1.000.000 de lei pe platforma Donează pentru linia înâi.

Printre companiile care susțin inițiativa sunt: PayU, Genesis Property, Bondoc&Asociatii SCA, Servel, COFACE Romania Credit Management, Conviv Media, General Gaz Company SRL, REFIN Company SRL, EPC Consultana de mediu SRL

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri