Toate serviciile necesare pacientului oncologic, în același loc, pentru un management integrat

Data actualizării: Data publicării:
Stereotaxie SANADOR Articol sustinut de SANADOR

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale, pune la dispoziția pacienților cu neoplazii o gamă complexă de servicii pentru diagnosticul și tratamentul cancerului, dar și de urmărire post-terapeutică. Întreg procesul diagnostic și terapeutic se realizează sub îndrumarea unei echipe medicale extrem de competente, cu numeroase stagii de pregătire în țară și în centre internaționale de prestigiu, cu experiență vastă și rezultate remarcabile.

Cazurile oncologice complexe de la Centrul Oncologic SANADOR sunt analizate de o comisie oncologică multidisciplinară (Tumor Board) alcătuită din șefii de secție din domeniile implicate în managementul pacientului cuc cancer: oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, medicină nucleară, radiologie-imagistică medicală, anatomie patologică etc., după caz.

Comisia multidisciplinară solicită investigații suplimentare, acolo unde este cazul, și stabilește, pe baza celor mai recente ghiduri și protocoale terapeutice, strategii diagnostice și terapeutice personalizate și optimizate, precum și ordinea intervențiilor medicale în cadrul tratamentului multimodal.

Departamentul de Medicină Nucleară din Centrul Oncologic SANADOR pune la dispoziția pacienților echipamente de ultimă generație pentru diagnostic de înaltă precizie (Siemens Biograph Horizon 3R pentru investigații de tip PET-CT, Siemens Symbia Intevo Bold pentru scintifgrafii avansate, tip SPECT-CT.

Centrul Oncologic SANADOR este singurul din sectorul medical privat din România care deține secție dedicată pentru terapia izotopică. Aceasta oferă un nivel performant de dotări și servicii medicale ce vin în sprijinul pacienților afectați de neoplasm tiroidian și nu numai.

Dotările performante continuă cu echipamentele de tratament Varian, recunoscut ca lider de piață în producția echipamentelor medicale de radioterapie. Radioterapia externă și radiochirurgia se realizează cu ajutorul acceleratoarelor Varian TrueBeam STx High Definition și TrueBeam, iar brahiterapia (radioterapia internă) cu echipamentul Varian GammaMedPlus iX. Planul de radioterapie este stabilit cu ajutorul echipamentului Philips Big Bore 4D, primul computer tomograf din lume specializat în radioterapie.

O parte importantă din serviciile de diagnostic și tratament oncologic pot fi accesate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții beneficiază de serviciile medicale fără plăți suplimentare, în baza trimiterii de la medicul oncolog.

Centrul Oncologic SANADOR este parte integrantă din Spitalul Clinic SANADOR, astfel că oferă pacienților și acces la infrastructura acestuia: bloc operator la standarde internaționale (fiecare sală de operație este dotată cu plafon cu flux laminar, având grad de asepsie 3–4, asigurând protecție avansată împotriva infecțiilor intraspitalicești), anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală cu echipamente moderne, compartiment de primiri urgențe (24/24H) și flotă proprie de ambulanțe.

Intervențiile de chirurgie oncologică se realizează cu ajutorul celor mai avansate tehnologii operatorii, inclusiv minim invaziv, cu sistemul chirurgical robotic da Vinci Xi, atunci când există indicații operatorii în acest sens. Siguranța pacientului și obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung constituie prioritățile echipei chirurgicale, dar întotdeauna acestea sunt dublate de confortul oferit și de asigurarea unei recuperări cât mai rapide și mai complete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri