Un medic din Galați a fost bătut pe holul spitalului

Data actualizării: Data publicării:
medic-batut-galati

Imagini violente au fost înregistrate de camerele de supraveghere dintr-un spital privat din Galaţi. Un medic ginecolog este îmbrâncit şi aruncat la pământ de un individ extrem de nervos.

Citește și Cine este bătăușul medicului din Galați. El a fost amendat cu 1.500 de lei

Medicul se află în afara oricărui pericol, chiar dacă s-a lovit destul de puternic. În imagini se vede cum acesta cade și se lovește cu capul de un corp de mobilier.

Pe lângă el trec mai mulţi pacienţi şi cadre medicale, fără ca vreunul să intervină.

Ceva mai târziu, două femei îl ajută să se ridice iar un alt medic încearcă să-l calmeze pe agresor.

Incidentul ar fi pornit după ce agresorul a cerut ca partenera sa să fie consultată deși nu avea programare.  Inițial, medicul ar fi acceptat, însă tonul violent şi ameninţările agresorului l-au determinat să iasă din cabinet.

Imaginile au fost postate pe internet chiar de medicul lovit. Acesta spune că vrea să le atragă atenţia colegilor săi că pot ajunge în astfel de situaţii. El depus şi o plângere în urma căreia poliţiştii au deschis un dosar penal.

La o clinică privată din Galaţi, unde tatăl meu (cel agresat) acordă consultaţii, individul agresor s-a prezentat cu partenera lui şi a cerut un consult peste programările din acea zi. Şi individul, şi partenera lui au avut un comportament recalcitrant şi revendicativ încă de când au intrat în cabinet. Tatăl meu, având şi acordul partenerei individului, i-a permis acestuia să rămână în cabinet în timpul consultului. Individul însă, pe tot parcursul consultului, a vorbit în continuu, mai mult sau mai puţin agresiv, motiv pentru care tatăl meu i-a cerut să iasă, totuşi, din cabinet, ca să-şi poată finaliza consultul în condiţii de linişte. Individul a refuzat, iar atunci tatăl meu i-a spus că nu-i mai rămâne decât să cheme poliţia pentru a-l convinge să părăsească cabinetul. Nu s-a făcut înţeles, şi atunci tatăl meu a ieşit din cabinet şi i-a solicitat recepţionerei să cheme poliţia. Ce s-a întâmplat mai departe, se vede în imagini...”, a scris fiul victimei pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri