Sari la conținut

Un medic din Vrancea și-a împărțit salariul cu infirmierele afectate de scăderea lefurilor

Un medic din Vrancea nu a rămas indiferent la scăderile salariale ale infirmierelor care și-au văzut veniturile diminuate masiv de la 1 martie.

Mircea Duțescu, medic psihiatru la Spitalul de Psihiatrie Cronici, din comuna Dumbrăveni”, a făcut un gest rar și și-a împărțit salariul cu colegii afectați de diminuările salariale.

“Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viața lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești va mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris pe Facebook o angajată a spitalului. 

“A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, a spus Mircea Duțescu pentru vrancea24.ro .

De altfel, o angajată a spitalului a declarat joi că nici până acum nu a fost rezolvată problema salarială. „Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv: respect şi aplic legea”. 

Pe aceeași temă