V. Voiculescu: Dacă am deranjat nişte interese, îmi cer scuze, dar nu regret

Data publicării:
vlad voiculescu

Ministrul Sănătăţii şi-a făcut bilanţul celor şapte luni de mandat. Vlad Voiculescu şi-a enumerat reuşitele, printre care formularul de satisfacţie, telefonul anticorupţie, sistemul transparent de urmărire a stocurilor de medicamente şi al unor cheltuieli.

În schimb, a mărturisit că se teme ca proiectele demarate să nu fie abandonate. Continuă să creadă că a deranjat multe interese şi că marea problemă a sistemului sanitar nu e lipsa banilor, ci corupţia.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii: „Sistemul nu suferă doar de subfinanţare, cât suferă şi de lipsa respectării regulilor şi a corupţie. Cel mai bun leac pentru combaterea coruţiei şi pentru respectarea regulilor este, cred eu, transparenţa şi pedepsirea neregulilor acolo unde apar. Dacă am deranjat nişte interese, unele chiar de origine politică, îmi cer scuze, dar nu îmi pare rău. Au fost momente în care presiunea via canale politice a fost mare. În ultima vreme continuă sub deja celebra ameninţare: stai calm, stai cuminte, la locul tău.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri