Video. Petrecere surpriză pentru un medic, la spitalul Marie Curie. Sorina Pintea, prezentă

Data actualizării: Data publicării:
petrecere surpriza medic

Surpriză inedită pentru un medic de la spitalul Marie Curie din Capitală. El a avut parte de o petrecere surpriză organizată de colegii și pacienții lui.

Pacienţii îngrijiţi de el, colegii lui, dar şi ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, au pus la cale o petrecere surpriză, chiar la locul de muncă.

Medicul pediatru Adrian Stanciu sau „tata”, cum îi mai spun pacienţii, a fost întâmpinat joi, pe holul spitalului cu urări şi un tort.

După ce i-au cântat „la mulţi ani”, s-au îmbrăţişat şi au făcut poze, cu toţii s-au întors la treabă.

Este nevoie să și marcăm momente. Este nevoie să ne respectăm semenii. Este un gest pe care l-aș face pentru foarte mulți medici din țară. Am ales să fac aceste gest pentru medicul Stanciu, nu în calitate de ministru, ci în calitate de mamă. Pentru că m-a impresionat devotamentul pe care îl are față de pacienții, care poate nu ar mai fi avut șanse. Surpiza a fost pusă la cale tot de un pacient, foarte drag mie, Mihăiță, și care, bolnav fiind de o boală rară, lupta pentru semenii lui.

A fost un moment emoționant și pentru noi, cei de acolo, care am pregătit petrecerea surpriză, cât și pentru domnul doctor. Sper că astfel de gesturi să se repete în țara noastră pentru că eu, personal, aș face acest gest pentru mulți medici și îl voi face”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri