Vlad Voiculescu: Legea antifumat urmează să fie schilodită

Data publicării:
vlad voiculescu govro
Foto: gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, atrage atenția că în Parlament se urmărește modificarea legii care interzice fumatul în spațiile publice închise.

vlad voiculescu govro

La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treabă. În Comisia pentru Drepturile Omului se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise. Pentru reamintire, COMISIA DE SANATATE din Senat (!!!), condusă şi atunci şi acum de distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) - parte dintre domniile lor chiar distinşi membri ai breslei medicale - au propus modificări care nu înseamnă altceva decât o SCHILODIRE a legii antifumat”, a anunțat ministrul Sănătății, pe Facebook.

„Ce s-a mai întâmplat între timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii aşa încât FUMATUL AR FI POSIBIL, PRACTIC, ÎN ORICE SPAŢIU ÎNCHIS. Camera Deputaţilor este camera decizională. Nicăieri nu este consacrat în vreo lege sau în Constituţie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii tratează fumatul în spaţiile publice închise exact aşa”, adaugă Vlad Voiculescu.

Ministrul sănătății mai spune că „formă actuală a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merită şi trebuie aparate de întreagă societate, împotriva intereselor industriei tutunului şi împotriva intereselor unor anumiţi membri ai Parlamentului.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri