Video Scandal la o grădină zoologică din Hunedoara. Un vizitator este acuzat că a smuls cornul unui căprior și l-a luat ca trofeu

Data publicării:
căprior
Un bărbat este acuzat că a smuls cornul unui căprior și l-a luat ca trofeu. Foto: Captură Digi24

Un bărbat de 32 de ani care a vizitat duminică Grădina Zoologică din Hunedoara a fost acuzat de un angajat că ar fi smuls cornul unui căprior aflat în țarc pentru a-l lua ca trofeu.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: Totul s-a petrecut la o grădină zoologică din Hunedoara, unde un angajat a observat ceea ce ar fi făcut bărbat și l-a luat la întrebări, moment în care vizitatorul a devenit agresiv verbal.

Toată scena a fost surprinsă de mai multe persoane care au alertat autoritățile. La fața locului au mers mai multe echipaje de poliție și l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 32 de ani, care avea asupra sa cornul animalului aflat în țarc.

Acesta ar fi declarat că nu a smuls cornul căpriorul ci că animalul l-a rupt singur în gardul de protecție, iar mai apoi angajatul de la grădina zoologică i-a atras atenția și de aceea a avut un comportament violent.

Acum, oamenii legii pun cap la cap aceste informații pentru a vedea în ce măsură îl pot sancționa contravențional pe bărbatul de 32 de ani.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri