Video Scandal la Timișoara. Sute de părinți care au venit cu copiii să le facă pașaport fără programare s-au îmbrâncit și s-au luat la ceartă

Data actualizării: Data publicării:
coada la serviciul de pasapoarte timisoara
Scandal la Timișoara. Sute de părinți care au venit cu copiii să le facă pașaport fără programare s-au îmbrâncit și s-au luat la ceartă. FOTO Captură Digi24

Sute de persoane s-au îmbulzit încă de la primele ore ale dimineții la Serviciul de Pașapoarte din Timișoara după ce au aflat că le pot scoate copiilor acest document fără să fie necesară o programare. Situația a degenerat și oamenii s-au luat la ceartă și s-au îmbrâncit după ce au aflat că sunt prea puțini angajați și că cererile lor nu pot fi toate procesate.

Părinții din Timișoara și-au luat copiii încă de dimineață și s-au așezat la coadă la Serviciul de Pașapoarte. Au aflat că le pot face celor mici pașapoarte fără programare.

Mulți s-au trezit că au stat degeaba la coadă. Sunt doar două ghișee unde le sunt primite cererile, așa că angajații sunt prea puțini pentru a le procesa.

Nemulțumiți, oamenii au început să se îmbrâncească și să se certe. Unii s-a îmbulzit încercând să ajungă în față, ceea ce a amplificat tensiunile.

Prefectul de Timișoara a declarat că se bucură că inițiativa a iscat interesul oamenilor și a promis că va repeta demersul. El a subliniat că azi nu vor putea fi procesate toate cererile sutelor de oameni care sunt la coadă deoarece nu există personal suficient.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri