Scene brutale într-un bar: Salvamontist, luat la bătaie de un interlop

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Scene brutale într-un bar din Borşa. Un voluntar al Serviciului Salvamont din localitate a fost bătut de un interlop, în timp ce era la masă cu prietenii. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Agresorul a intrat în local şi, după o scurtă discuţie, a început să-l lovească pe salvamontist. Doar intervenţia celor din jur a făcut ca scandalul să nu ia amploare. Salvamontistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost internat în spital. El spune că va depune plângere la Poliţie împotriva agresorului, cunoscut în oraş pentru comportamentul său violent.

Sorin Apostol, voluntar Salvamont Borșa: „La un moment dat apare individul, fără nimic, încă dau noroc cu el, se vede şi pe filmare, moment în care a început să mă ameninţe, susţine că am făcut eu ceva afirmaţii la adresa lui total neadevarate, după care m-a prins de ureche şi m-a lovit cu pumnul în faţă.

- Cine este acest individ?

- Un interlop local, cu asta se ocupă, e un fel de bătăuș al satului, prost educat, prost crescut, nu se poate discuta cu el, e foarte violent.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri