Schimb de replici între Pavel Popescu și Teodorovici: „Trăiți tragedia liliacului. Aveți memoria scurtă”/„Vă asigur, nu am nimic scurt”

Data actualizării: Data publicării:
eugen teodorovici la audieri in comisie
Eugen Teodorovici participa la audierea lui Florin Cîțu în Comisia pentru buget, finanțe și bănci, luni, 17 februarie 2020. Inquam Photos / George Calin

În timpul audierii ministrului desemnat al Finanțelor, Florin Cîțu, doi membri ai comisiei, deputatul PNL, Pavel Popescu și senatorul PSD, Eugen Teodorovici au avut un schimb de replici. În timp ce Teodorovici îl sfătuia pe Florin Cîțu în legătură cu activitatea sa, Pavel Popescu l-a întrerupt și l-a ironizat pe fostul ministru al Finanțelor.

„Încercăm să înțelegem tragedia asta a dumneavoastră, care este tragedia liliacului care nu înțelege dacă este mamifer sau pasăre. Nu știți dacă sunteți liberal sau socialist, la fel cum nu știți dacă puneți întrebări sau dacă dați sfaturi”, i-a transmis Pavel Popescu lui Teodorovici. 

În discuție a intervenit și ministrul desemnat al Finanțelor, Florin Cîțu: „Domnul Teodorovici când e senator e liberal, când e ministru e socialist”.

De asemenea, Pavel Popescu i-a atras atenția lui Eugen Teodorovici că „are memoria scrută”, pentru că uită că susținea unele măsuri pe care acum le propune și Florin Cîțu.

„Vă asigur, nu am nimic scurt”, a fost replica lui Teodorovici.

În urma audierii de luni, ministrul propus al finanțelor a primit un aviz negativ. Avizul este consultativ.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri