Scrisoarea jurnalistei care se luptă cu cancerul nu a rămas fără răspuns: De la agonie sper să trec la extaz azi

Data publicării:
miriam jurnaliusta 2
FOTO: Facebook

Scrisoarea cutremurătoare transmisă ieri de jurnalista Miriam Eugenia Soare a impresionat sute de oameni care i-au redistribuit postarea de pe Facebook, în speranța că mesajul femeii va ajunge până la noul ministru al Sănătății. Femeia a detaliat chinul cumplit la care a supus-o sistemul de sănătate din România, după ce a fost diagnosticată gresit, apoi i s-a prescris un tratament care a agravat forma agresivă de cancer de care suferă, și birocrația prin care trebuie să treacă pentru a se trata în străinătate. 

miriam jurnaliusta 2
FOTO: Facebook

Miercuri, jurnalista a transmis un nou mesaj, prin care le mulțumește celor care au ajutat-o ca povestea ei să ajungă la cât mai multe persoane și a dezvăluit că scrisoarea ei s-ar putea să dea roade, dând de înțeles că a fost contactată de Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății. 

„Solidaritatea cu care ieri ați distribuit scrisoarea mea adresată doamnei ministru al Sănătății, s-ar putea să dea roade. Doamna ministru s-a dovedit a fi un om căruia îi pasă și nu rămâne surd la nedreptatea și umilința la care am fost supusă. “Până la Dumnezeu te mănâncă Sfinții!” Sau până să ajungi la director, greutatea e să poți trece de portar. De la agonia de ieri, sper să trec astăzi la extaz”, a transmis Miriam Soare. 

Cunoscuții i-au urat însănătoșire grabnică și putere pentru a trece pete ce i s-a întâmplat: „Din păcate, mai sunt mulți în aceeași situație. Oare ce trebuie făcut ca toate persoanele care sunt în această situație să fie ajutate? De ce trebuie să se intervină pentru ca niște persoane aflate vremelnic într-o funcție să își facă treaba?”, „Oare câti alții mai sunt în situații asemănătoare? Vă dorim să vă însănătoșiți și să fiți o voce pentru cei care își trăiesc în tăcere suferința și disperarea”, „Vă doresc din tot sufletul să învingeți în lupta cu această boală”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri