Secretariatul General al Guvernului vrea să cumpere echipamente IT de peste 1,7 milioane lei

Data actualizării: Data publicării:
Hackathon Held In Miami With Goal Of Improving Communications And Information Access In Cuba
FOTO: Getty Images

Secretariatul General al Guvernului vrea să achiziționeze calculatoare și echipamente de rețea, cum ar fi calculatoare, laptop-uri, imprimante, echipamente de prelucrare grafică și de comunicație. Valoare estimată a contractului este de 1.731.935 de lei.

Conform portalului on-line al Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Secretariatul General al Guvernului (SGG) a pornit o procedură de achiziție pentru echipamente de tehnică de calcul: staţii de lucru desktop - 60 bucăți, staţii de lucru mobile-10 bucăți, staţii de lucru mobile pentru prelucrare grafică și staţii de lucru desktop prelucrare grafică - 12/1 buc.

Totodată, în contractul de achiziție mai figurează și intenția de cumpărare a patru imprimante multifuncționale color și 13 imprimante pentru grup de lucru cinci de utilizatori.

Primul lot al achiziției, care include echipamentele de tehnică de calcul, echipamentele grafice și imprimante are o valoare estimată de 1.027.715 de lei.

Contractul mai conține un al doilea lot care include achiziționarea unor echipamente pentru infrastructura de comunicații: - acces Point WiFi - 10 bucăți; - upgrade soluţie WiFi Corp A Palat Victoria - 40 bucăți; - switch etbernet 24 porturi 1GB - 10 bucăți; - switch core datacenter - 2 bucăți.

Valoare estimată a lotului al doilea este de 704.220 lei.

Anunțul SGG a fost publicat în SEAP pe 17 august, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 23 septembrie, iar contractul este de tip furnizare/cumpărare prin licitație deschisă.

Editare Georgiana Marina

sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri