Sectorul din București care interzice circulaţia cu biciclete sau role pe pistele de alergare ori în zone de promenadă. Amenzi mari

Data publicării:
Parc din București
Pentru siguranţa utilizatorilor, este interzisă circulaţia bicicletelor, circulaţia cu role, skateboarduri şi scutere pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, locurilor de joacă, locurilor de odihnă sau zonelor de promenadă.

Circulaţia cu biciclete, role, skateboarduri şi scutere va fi interzisă pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, conform unei hotărâri aprobate în şedinţa de vineri a Consiliului Local Sector 6.

„Pentru siguranţa utilizatorilor, este interzisă circulaţia bicicletelor, circulaţia cu role, skateboarduri şi scutere pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, locurilor de joacă, locurilor de odihnă sau zonelor de promenadă”, prevede hotărârea.

Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă contravenţională de la 200 lei la 1.000 lei.

„Având în vedere faptul că circulaţia cu biciclete, role, skateboarduri şi scutere pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, locurilor de joacă, locurilor de odihnă sau zonelor de promenadă constituie un real pericol pentru cetăţeni, se impune interzicerea expresă a folosirii acestor mijloace de locomoţie”, prevede referatul de aprobare, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri