Șeful Poliției Române, despre căutarea celui care l-a împușcat mortal pe agentul din Recaș: Intervenția a fost organizată defectuos

Data actualizării: Data publicării:
ioan-buda

Intervenția și căutarea în cazul bărbatului care a împușcat ieri doi polițiști, pe unul dintre ei mortal, a fost organizată defectuos! Spune acest lucru chiar şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda.

„Acțiunea a fost organizată defectuos, o să vă explic de ce și cum la momentul oportun. Astăzi ne concentrăm să-l prindem pe criminal, după care venim și facem o analiză a evenimentelor. Discutăm de organizarea întregii acțiuni de către cei de la Inspectoratul Județean care aveau informații să intervină și care trebuiau să organizeze în mod corespunzător această acțiune despre care o să vă dau detalii după. Polițistul nostru de la urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri”, a spus chestorul Ioan Buda, inspector general al Poliției Române.

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din oraşul Recaş aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopţii şi reluate în zori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri